Soul Studio Dana opgelicht 9

Ready to make a change?

Wil jij van je interieur bedrijf een echt merk maken? Een merk dat opvalt in de massa, je ideale klant aantrekt, maar vooral ook past bij jouw persoonlijkheid & authentieke eigenschappen.

je huidige branding
belemmert je groei..

 • Je huidige branding maakt je niet vrolijk. Het is zoals elke dag boterhammen eten. Saai!
 • Je branding past al een tijdje niet meer bij je bedrijf, het voelt gewoon niet meer als “jou”.
 • Jouw droomklant? Geen idee waar die zich verstopt. Niet op je website in ieder geval.
 • Je twijfelt over alles… Welke kleuren passen bij mij? Hoe creëer ik impact?
 • Je weet niet hoe één mooi geheel te maken. Nu is het een beetje een kakofonie.
 • Je weet niet wat jou uniek maakt t.o.v. de concurrentie. Hello, who am I?

Branding that stands out from the crowd

Na een 1 op 1 brandingtraject:

 • Heb je een stevige fundering gelegd voor je bedrijf die zal zorgen voor focus en richting in alles wat je doet
 • Weet je duidelijk wie jouw ideale klant is, waar die te vinden is én hoe je hem/haar kan aantrekken
 • Ga je je onderscheiden van de concurrenten, want je weet eindelijk wat jou uniek maakt!
 • Heb je een unieke huisstijl die helemaal bij jou en je bedrijf past. Vanaf nu kan je zelfzeker en trots zijn. Weg met die insecurities!
 • Ga je herkenbaarheid opbouwen doordat alles één mooi geheel vormt – geen kakofonie meer!
 • Kan je jouw nieuwe branding zelf verder zetten m.b.v. het brandbook & de aangeleverde     bestanden.

Kind words

[01]

Merkstrategie

Tijdens onze eerste call gaan we aan de slag met je ingevulde vragenlijst. We doen een brainstorm sessie om echt tot de kern van je bedrijf te komen. Op het einde van deze sessie liggen de bouwstenen van jouw brand vast! Je weet duidelijk wat je visie is, waar je voor staat, wat jou uniek maakt, wat je merkbelofte is, wie je ideale klant is, enzovoort.

[02]

Huisstijl

Met alle verworven informatie ga ik aan de slag om een unieke visuele uitstraling voor jouw bedrijf te ontwerpen. Je krijgt het eerste voorstel, waarna ik samen met jou je feedback overloop. Kleine aanpassingen of grote aanpassingen, we gaan door tot je helemaal tevreden bent.

[03]

Aanleveren bestanden

Je krijgt van mij enerzijds een digitale huisstijlgids waarin jouw merkstrategie staat uitgeschreven & waarin al je huisstijlelementen zijn terug te vinden. Denk maar aan je moodboard, logo, sublogo’s, kleurcodes, lettertypes,.. Zo kan jij jouw nieuwe branding ook gemakkelijk zelf doortrekken.

[04]

Extra’s

Niet genoeg met enkel je huisstijl? I got you! Social media templates, e-boek, presentaties, visitekaartjes, banners, brochures, cadeaubonnen, stickers, website, interieur (concept voorstel). Wat je ook nodig hebt om je personal brand compleet te maken, ik creëer het voor je.

Extra ontwerpen mits meerprijs –> vraag een offerte op maat

[05]

Follow-up sessie (1u)

Na het opleveren van je nieuwe branding geef ik je even rustig de tijd om hiermee aan de slag te gaan binnen jouw bedrijf. Na een 4-tal weken doen we een follow-up sessie waarin we gaan bekijken hoe alles verloopt. Lukt het om je nieuwe branding overal in door te trekken? Loop je ergens tegenaan? Heb je nog vragen? In deze sessie beantwoord ik al je vragen en geef ik je tips mee die onmiddellijk toepasbaar zijn en je vooruit gaan helpen.

My Process

1 op 1 branding traject

Timeline: 4-5 weken

 • Kennismakingsgesprek
 • Branding vragenlijst
 • Bepalen merkstrategie
 • Moodboard
 • Logo & sublogo
 • Lettertypes (licentie dien je zelf nog aan te kopen)
 • Kleurcodes
 • Huisstijlgids
 • Follow-up sessie (1u)
lijn zwart

Jouw investering = €1997 excl. btw

Betaling in termijnen mogelijk:
3 termijnen van €732,23 excl. btw
6 termijnen van €382,76 excl. btw

Ready to make a change?

voor wie?

Het 1 op 1 traject is voor jou als:

 • je momenteel veel tijd verliest met je eigen branding waardoor je het veel liever wil uitbesteden zodat je jouw tijd kan spenderen aan andere zaken.
 • je bereid bent om de volgende maand wekelijks een 1/2de of hele dag aan je bedrijf te werken

Er is (nog) geen match als:

 • je zoals het konijn van Alice in Wonderland schreeuwt: “Geen tijd, geen tijd!”, want commitment is in de eerste fase van het branding traject echt wel nodig.
 • je missie, visie en welke weg je uit wil met je bedrijf nog te veel “?????” oproepen

FAQ

Het traject duurt 4 à 5 weken. Indien je ook extra’s wil laten ontwerpen zoals bv. een brochure, visitekaartje, flyer, sticker, social media templates,.. zal het traject iets langer duren. Dit is een beetje afhankelijk van de hoeveelheid.

Indien je interesse hebt in een 1 op 1 traject dan raad ik altijd aan om dit zo snel mogelijk vast te leggen. Ik neem nl iedere maand slechts enkele trajecten aan om de kwaliteit hoog te houden. Het kan dus zijn dat je soms één of twee maanden moet wachten voor we kunnen opstarten. Maar het kan ook evengoed zijn dat ik je onmiddellijk kan verder helpen! Dat hangt van periode tot periode af. In het kennismakingsgesprek kan ik je dadelijk de mogelijke startdatum meegeven. Wil je het al eerder weten? Stuur mij dan zeker een mailtje en ik bekijk het even voor je!

Nee, dat gaat helaas niet. Door de jaren heen heb ik zowel bij mijzelf als klanten ondervonden hoe belangrijk het is om een goede merkstrategie te hebben voor je bedrijf. Door een logo of huisstijl zal je bedrijf er misschien leuker uitzien. Maar zonder strategie gaat dit weinig of zelfs geen resultaten opleveren wanneer je wilt groeien met je bedrijf. Daarom heb ik ervoor gekozen om enkel een 1 op 1 branding traject aan te bieden incl merkstrategie.

Nee, dit is niet standaard in het traject inbegrepen. Dat komt vooral doordat iedere branche anders is en iedere ondernemer andere dingen nodig heeft. Het is heel moeilijk om een traject te maken dat voor iedereen werkt, dus vandaar dat ik wat meer op maat werk.

Je hebt enerzijds het traject waarin de belangrijkste onderdelen zitten voor het creëren van een sterke personal brand. Daarnaast kan je het traject nog uitbreiden met bijvoorbeeld een website, social media templates, grafische ontwerpen voor digitaal gebruik of print,.. Dit is uiteraard mits een meerprijs. De meerprijs kan ik je uiteraard op voorhand bezorgen zodat je nadien niet voor verrassingen komt te staan en je een duidelijk beeld hebt van de totaalprijs.

Dat begrijp ik! Ik vind het zelf ook altijd heel spannend om zo’n grote investeringen te doen. Maar het zijn wel exact dié investeringen die mijn bedrijf hebben doen groeien en mij gebracht hebben waar ik nu ben, ook op persoonlijk vlak. Standaard werk ik met een voorschot van €497 dat betaald dient te worden voor de start van het traject. Het resulterende bedrag van € 1500 dient betaald te worden na afronding van het hele traject. Is het bedrag wat te hoog om in één keer te betalen? I got you, je kan het totale bedrag ook afbetalen in 3 of 6 termijnen.

Indien je al eens een 1 op 1 traject bij mij gevolgd hebt en je hebt iets nieuws nodig, dan mag je gewoon een mailtje sturen naar dana@dasch.be. Ik bezorg je vervolgens een offerte op maat en als deze is goedgekeurd ga ik zo snel mogelijk voor je aan de slag!

Ready to work with me?

Heb jij een bedrijf dat producten of diensten aanbiedt binnen de interieur sector? Ben je niet tevreden over de huidige uitstraling van je bedrijf en kan jouw bedrijf wel een upgrade gebruiken?