pexels eva bronzini 6952648
bynouchka over mij

Creating badass brands

For interior businesses who want to stand out with a brand that totally fits their personality and truly connects with people.

pexels isaw company 945688

Why working with me is different

Bold, edgy, luxueus, minimalism

Mijn branding proces is uniek omdat ik niet alleen werk vanuit een duidelijke merkstrategie en vervolgens een unieke huisstijl creëer. Nee, jij staat ook centraal in dit proces!

Ik geloof heel sterk in de kracht van authenticiteit en vind het belangrijk om een personal brand te creëren die niet alleen jouw ideale klant aantrekt maar ook goed aanvoelt en past bij jou als persoon. Daarom neem ik de tijd om jou echt te leren kennen! Ik wil weten wie jij bent! Wat is het verhaal achter je bedrijf? Wat zijn jouw authentieke eigenschappen? Wat is je persoonlijke stijl? Zodat we een personal brand kunnen bouwen die echt bij jou past en waarmee jij je kan onderscheiden!

Ik studeerde af als interieurarchitect en heb ervaring als grafisch vormgever in een drukkerij. Wil jij je nieuwe branding ook doortrekken in je interieur of heb je zotte ideeën qua drukwerk? I can help you!

ABOUT

Dana profielfoto

Hey! Ik ben Dana en ik help ambitieuze ondernemers binnen de interieur sector met het creëren van een authentieke personal brand die zorgt voor een professionele uitstraling en gemakkelijk door te trekken is binnen je hele bedrijf, zonder de constante twijfel of de branding wel bij je past.

Zelf heb ik lang struggled met mijn eigen branding. Ik had steeds het gevoel dat er iets ontbrak en ging mezelf constant vergelijken met concullega’s. Hier werd ik nog vele onzekerder door, waarna ik over alles begon te twijfelen en mijn branding steeds veranderde. Als branding expert wist ik ook wel dat dit geen professionele indruk gaf. Ik voelde mij zo onzeker en gefaald.

Ik wilde zoveel andere ondernemers helpen met hun branding! Maar wie ging er bij mij kopen als mijn eigen branding om de haverklap veranderde? En dit omdat ik gewoon niet meer wist wie ik was, wat er bij mij past..

Dus ik ging op zoek naar “mezelf” want jij bent zo’n groot deel van je bedrijf. Dankzij het lezen van heel wat boeken en het volgen van een traject over zelfvertrouwen, ontdekte ik wat mij tegenhield en onzeker maakte. Waar dit vandaan kwam en hoe ik er beter mee kon omgaan. En het belangrijkste, ik herontdekte mezelf en kreeg een veel beter beeld van wat er bij mij past!

Ondertussen heb ik een branding voor mezelf kunnen creëren die helemaal bij mij past en waar ik 200% achter sta! Ik voel mij nu veel gelukkiger, zelfverzekerder en stuur mijn brand met veel plezier de wereld in!

Ook ben ik enorm dankbaar dat ik al heel wat ambitieuze ondernemers heb kunnen helpen bij het creëren van hun authentieke branding. Ik vind het geweldig om te zien dat niet alleen hun brand/bedrijf gegroeid is, maar ook hun zelfvertrouwen.

Dit geweldige gevoel wil ik aan zoveel mogelijk ondernemers doorgeven!

Ready to work with me?

Je kan een vrijblijvend kennismakingsgesprek inboeken waarin we samen kunnen bekijken wat ik voor je kan betekenen en hoe we jouw verhaal en persoonlijkheid kunnen omzetten in een authentieke branding die helemaal bij je past!